Selasa, 23/04/2024, 9:21 PMSelamat datang Guest
🏴 NATURALIST PARTY
Utama | Pengenalan | Daftar | Log Masuk
» Daftar Masuk

» Freeman


STEP 1: WE DO NOT CONSENT! [6]
Repot polis ini sekadar bertujuan merekodkan "asas kepercayaan" dikehendaki seksyen 26 dan 130K Kanun Keseksaan berkenaan perbuatan keganasan 4IR, Great Reset dan New Bretton Woods Agreement melanggar Kontrak Sosial. Tiada unsur jenayah buat masa ini dan repot diperlukan sebagai lampiran Notis Tuntutan KKM menurut seksyen 32, 202 dan 130M Kanun Keseksaan.

STEP 2 [7]
Notis menuntut bukti "jangkitan" virus SARS-CoV-2 daripada KKM menurut kausa seksyen 32, 202 dan 130M Kanun Keseksaan. Kausa "perbuatan pengganas" benar jika tiada bukti jangkitan dikehendaki seksyen 11 (1) dan 2 (1) Akta Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit 1988, serta seksyen 52 Kanun Keseksaan.STEP 3 [7]
Tiada bukti dan bebas SOP. Repot supaya polis menuntut bukti "jangkitan" daripada KKM menurut seksyen 32, 202 dan 130M Kanun Keseksaan; ATAU segera membuat siasatan keganasan 4IR dan The Great Reset menurut arahan seksyen 221, 130K dan 130T Kanun Keseksaan; keganasan pencemaran darah seksyen 130B (3) (g) KK

STEP 4 [0]
Civil disobedience untuk "the normal way of life". Ingkar semua SOP dan perlaksanaan penuh hak asasi manusia dijamin Bahagian II Perlembagaan. Hapuskan gerakan "New Normal" untuk 4IR dan Great Reset. "Educate" hak asasi manusia dan "natural rights" kepada peniaga. Tampal SN di pintu rumah, kedai, pejabat & kenderaan.

STEP 5 [0]
Gerakan membentuk sistem masyarakat anarchist apabila kerajaan dipengaruhi IDEOLOGI KOMUNIS "The Great Reset". Bina komuniti kecil (12) ahli untuk bertahan hidup menghadapi diskriminasi "The Great Reset" dan "Totalitarianism." Mantapkan ahli komuniti sebelum perlaksanaan National Digital Identity pada tahun 2024.

STEP 6 [0]
Beralih kepada "alternative dispute resolution" dan gaya hidup "natural rights/justice" menurut Perlembagaan & Rukun Negara. Hindari gerakan Reset Malaysia (Malaysia palsu) melanjutkan PERLEMBAGAAN TRANSHUMAN bagi memaksa Human 2.0 dan menghapuskan kontrak sosial negara Malaysia. Hindari semua gerakan KOMUNIS!

STEP 7 [0]
God is an Anarchist, dan semua nabi/rasul di dalam al-Quran memperjuangkan "Anarchist Philosophy," THE GOD/INVISIBLE GOVERNMENT. Kini gerakan kerajaan ialah RESET/HAPUS PERLEMBAGAAN. Justeru masa untuk penerapan sistem masyarakat "anarchist" menurut acuan Quran (Religious Anarchism) dan melindungi diri/keluarga daripada KEGILAAN 4IR & The Great Reset menyembah AGAMA TRANSHUMANISM, Tuhan Super A.I.

VMOSA [7]
VMOSA bagi mencapai maksud "I AM HUMAN," "What it means to be human?," dan "What it means to be Malaysian?" Satu-satunya isu utama di dalam Naturalist Party. Those who flow as life flows know they need no other force.

Do not obey the kafirun/transhuman but use this to battle against them with all your might! (Quran 25:52)

Dokumen/Pekeliling [7]


Only مُحَمَّدٌ can save the world

Intentional Community [0]


We sent you not save a Mercy for the worlds (21:107)

Repot Polis

[1] Pada 2020 sehingga kini bertempat di seluruh negara Malaysia, saya percaya media dan kerajaan mendesak suntikan ujikaji synthetic pathogen/kimia/microbial/agen biologi/toksin (tanpa ujikaji dan liabiliti pengeluar) yang terbukti mengakibatkan kesan sampingan, kecacatan serius dan kecuaian/jenayah kematian di bawah torts, Kanun Keseksaan dan Perlembagaan.

[2] Saya percaya World Doctors Alliance dan ribuan pakar sedunia menegaskan ia bukan vaksin kerana tidak menjauhi Covid-19/Exosomes,dan bioweapon menghasilkan variant/virus yang memudaratkan sistem imunisasi/DNA, dan agenda jenayah transhuman secara berlawanan keagamaan/penghapusan DNA tulen etnik dan spesis manusia.

[3] Saya percaya kerajaan secara spekulasi dan salah membawa sentimen permusuhan, menghalang perubatan alternatif, mendesak suntikan diri/kanak-kanak dan penutup muka serta dirisikokan penyakit serius kerana dinafikan hak bernafas dan pencemaran darah. Saya percaya diancam nyawa melalui ujikaji fraud PCR/RTK-Ag dan mengalami kerugian serta tekanan hidup serius melalui penjara sosial, ekonomi, dan diugut dengan kesalahan/pemulauan. Asas kepercayaan saya menurut himpunan video keterangan pakar di https://novaccinepassport.blogspot.com (https://covid.nurembergcode.org).

[4] Saya mempunyai sebab yang cukup mempercayai kecuaian dan perbuatan bioterrorist transhumanisme serta jenayah terancang bagi melumpuhkan ekonomi negara/the great reset/SDG (sebagai Agenda 21 dan Industri 4.0 memaksa kehidupan Biometric ID/ID2020/vaccine passport dan Cryptocurrency; e.g. Microsoft Patent WO2020060606A1 seumpamanya untuk peralihan wang fiat kepada matawang baru cryptocurrency, Bank Dunia untuk Cryptocurrency/new bretton woods agreement, dan perhambaan manusia melalui serta hak Patent ke atas Synthetic DNA/RNA/Cell daripada suntikan vaksin palsu).

[5] Saya menegaskan sekeras-kerasnya perlanggaran kontrak sosial negara berdaulat kerana pencabulan prinsip keagamaan, tradisi dan hak asasi tubuh/kehidupan saya serta rakyat oleh Tuhan/Rukunegara di bawah Bahagian III Perlembagaan dan undang-undang kecemasan Perkara 150 (6A) [Seksyen 130B (3) (i) Kanun Keseksaan], 11 (5), 3 (1) dan 4 (1) Perlembagaan.

[6] Saya menegaskan sekeras-kerasnya hak kebebasan/perlindungan kehidupan diri dan keluarga di bawah Perlembagaan menurut Bahagian IV Kanun Keseksaan daripada semua bentuk perbuatan pengganas transhumanisme menurut seksyen 130B (2) (3), seksyen 212, 221 dan 130K serta kesalahan material Bab VIB, IX, XI dan XVI Kanun Keseksaan, Perkara 4 (1), 150, 126 dan 183 Perlembagaan serta torts/Nuremberg Ethics/UN etc. Tujuan repot polis untuk dilampirkan bersama Notis Tuntutan kepada Kementerian Kesihatan Malaysia menurut seksyen 32, 202, 130M dan 130T Kanun Keseksaan. Sekian aduan saya.


1-1 2-2 3-3 ... 6-6 7-7
» BLOG

» Emergency!


ipns://naturalistparty.x 🏴 Naturalist Party * Religious Anarchism * Pelihara Diri & Keluarga
uCoz